Winkel per categorie

Onze winkel

Karpetje.nl een handelsnaam van Woonkasteel.

Woonkasteel,  uw woonspecialist voor: laminaat, pvc, parket, tapijt, gordijnen, binnen- en buitenzonwering. Naast onze ruime assortiment, kunt ook bij ons ook terecht voor het stofferen van uw trap, het leggen van laminaat, pvc en parket voor uw vloeren. De hoogste kwaliteit, de beste prijs en een uitmuntende service die nooit schommelt. Gewoon, zoals u van ons gewend bent!

Karpetje, is het adres voor vloerkleden.

Onze mensen

Al bijna 10 jaar staan onze medewerkers klaar om uw te adviseren. Onze medewerkers volgen regelmatig cursussen om zo op de hoogte te blijven van de laatste trends. Naast onze verkoopadviseurs, hebben wij een aantal vakmensen lopen. Indien gewenst kunnen zij uw vloer of zonwering plaatsen. Naast onze uitmuntende service hebben wij korte bezorg- en leveringstijden. 

Showroom

In onze showroom staat de koffie altijd klaar voor een prettige kennismakingsgesprek zowel met onze producten als onze mensen. Heeft u geen tijd om langs te komen, geen punt een afspraak bij u thuis behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u ook uw woning omtoveren  in een sfeervolle woning? Kom dan eens langs in onze showroom en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.